Reproducties

Zelfs in mijn vrije tijd vind je mij in mijn atelier. Dan werk ik aan portretten van inspirerende beroemdheden. Deze passie leidde de afgelopen twintig jaar tot een aanzienlijke serie. Deze collectie gebruik ik voor exposities, ik leen ze uit, hang ze thuis op, óf ze worden verkocht. Al zolang ik dit doe krijg ik aanvragen van liefhebbers. Om aan deze vraag te kunnen voldoen ontstond het idee om ze ook aan te bieden in de vorm van reproducties.

Recent nam dat proces een vlucht nadat Mr. Wallski me benaderde om deel te nemen aan een platform met de missie om kunst toegankelijker te maken. Zij werken samen met Re-Art, de beste master printer van Nederland die al ruim 25 jaar Fine Art Prints vervaardigt voor gerenommeerde internationale kunstenaars en musea. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur garanderen ze een kwalitatief hoogwaardig, uniek product met oogverblindende details en verbluffende gelijkenis met mijn originele werk.

In samenwerking met hen bied ik vanaf heden een gelimiteerd aantal reproducties aan van mijn werk, allen voorzien van signatuur en certificaat van echtheid.

Sophia Loren
Daniel Craig
Brigitte Bardot
Al Pacino
Doutzen Kroes
Morgan Freeman

Meet Mr. Wallski

Lees het artikel van Mr. Beekski, uit het Parool van woensdag 28 november.

Introductie mr. wallski