Skip to content

Portret in opdracht

Mijn werk bestaat voor een belangrijk deel uit het portretteren van dierbare familieleden. Daarnaast maak ik zakelijke portretten, bijvoorbeeld ter ere van een scheidend bestuurder of een jubilaris. U kunt ook bij mij terecht voor een postuum portret, een meerluik of het laten vereeuwigen van een idool of geliefd huisdier.

De kroon op mijn werk is een staatsieportret van Koning Willem Alexander.

Persoonlijk advies

Lijnen, licht, tinten en structuren zijn van invloed op de geschikte compositie en de keuze voor de afmeting en het kleurgebruik. Met uw wensen en mijn ervaring komen we doorgaans snel tot de gewenste opzet en een nauwkeurige, vrijblijvende prijsopgave.

Prijs & Levertijd

Rekening houdend met droogtijden per laag vergt het traject tot oplevering van een portret 10 tot 15 weken. De prijs wordt bepaald door de grootte van het doek, de complexiteit van de compositie, het gebruik van kleur en het benodigde aantal lagen.

Garanties

Langdurig behoud van kwaliteit is gegarandeerd door gebruik van uitsluitend eersteklas materialen. Bij het aangaan van een opdracht maak ik volledig helder wat u kunt verwachten: het is uitgesloten dat ik tevreden ben vóór u dat bent.