ZELFPORTRET

Saskia-Vugts-Portretschilder_Zelfportret-Nieuwsbrief
Na het ongelofelijke aantal reacties op de vondst van de potloodtekening die ik in 1988 van mijzelf maakte moet ik er na vele jaren toch echt weer aan geloven: ik ga een zelfportret maken! Mijn dochter maakte bovenstaande voorselectie. Aan u de vraag: welke van de negen foto's wilt u door mij geschilderd zien worden? Meeste stemmen gelden!
Nieuwsbrief 2020 Klaas Vlaanderen

HAPPY BIRTHDAY KLAAS VLAANDEREN!

Op 31 januari reed ik naar Huizen om de jarige Klaas te verrassen met zijn portret, dat ik maakte in opdracht van zijn vrouw (zwart/wit, olieverf op doek 100 x 100cm). Klaas blij met het zijn kado en ik met opnieuw een tevreden klant in Noord-Holland!
facebook instagram pinterest twitter 
Expositie Laren Voorbij

EXPOSITIE LAREN VOORBIJ

Tot 1 april was mijn werk te zien bij House of Art in Laren. Mijn dank gaat uit naar u allen, de galerie, Het Gooi en de aanwezige media. Met veel plezier denk ik terug aan de officiële opening op 19 januari. De overweldigende opkomst heeft me ontroerd, het huis was letterlijk te klein. Het was proppen – destijds mocht dat nog – en het bood me een geweldige gelegenheid om velen van u persoonlijk te kunnen begroeten.

De aanwezige pers gaf me de gelegenheid om mijn werk opnieuw onder de aandacht te brengen bij een groter publiek.
Stan Huygens Journaal, De Telegraaf | 23 januari 2020
Gooische matras op het doek, Stan Huygens Journaal, De Telegraaf | 23 januari 2020
Opening HOAL Máxima
Wat me zeer bijblijft is de onthulling van mijn olieverfportret op brokaat stof met jacquard motief van onze prachtige Koningin Máxima door Burgemeester Nanning Mol van de gemeente Laren.
Champagne voor Koningin Máxima

CHAMPAGNE VOOR KONINGIN MÁXIMA

De officiële opening van mijn expositie “Sterren op ‘t Doek” werd verricht door N. Mol, Burgemeester van Laren. Samen met hem heb ik het portret van Koningin Máxima (120x120cm brokaat stof) onthuld. Na de onthulling was er voor de aanwezigen heerlijke Champagne Koechlin, aangeboden door Johan Paymans van Slijterij De Gouden Ton uit Vught, waarvoor ontzettend veel dank!

Champagne_Koechlin
Nieuwsbrief 2020 Saskia-Vugts-Portretschilder-Rutger-Hauer_

BIJZONDER BEZOEK

29 februari komt niet vaak voor, maar dit jaar was het voor mij een extra bijzondere datum. Ineke ten Cate kwam over uit Frankrijk en bezocht House of Art Laren om het portret van haar op 19 juli 2019 overleden echtgenoot Rutger Hauer te zien. Helaas was ik die dag zelf niet aanwezig in de galerie, maar Ineke liet een bijzonder ontroerend bericht voor me achter, waarvoor dank ❤️.

Bijzonder Bezoek
De Schoonste van Ons Land

DE SCHOONSTE VAN ONS LAND

Graag presenteer ik u het portret van Doutzen Kroes dat ik juist op tijd heb afgerond voor de opening van mijn expositie op19 januari. Persoonlijk vind ik dit portret van Nederlands schoonste één van de beste werken die ik maakte op brokaat stof Giulietta van Sanderson Fabric. (115 x 115cm | Olieverf op brokaat).
Design Center ETC Open op Afspraak

DESIGN CENTER ETC OPEN OP AFSPRAAK

Na een onrustige periode, genieten we nu samen meer van de alledaagse dingen die ons sinds maart onthouden bleven. Stap voor stap keren we terug naar ons normale bestaan en hoezeer ik ook dankbaar ben dat ik thuis steeds heb kunnen doorwerken aan mijn opdrachten, ben ik extra blij om maandagen weer in mijn atelier in ETC Design Center Culemborg te kunnen schilderen.

Voor een impressie van mijn werken nodig ik u graag uit in ETC Design Center Europe. Tot nader order kan dit uitsluitend op afspraak, maar die is natuurlijk zo gemaakt! Schrijf me en kom gezellig langs.

Banner expositie Sterren Kijken II
website email facebook linkedin youtube