The making of Clinton & Trump

Het project ‘Painting the next President’ zit erop! Het proces van schets tot eindresultaat heb ik vastgelegd en is te bekijken als time-lapse video. Klik op onderstaande filmpjes om de afzonderlijke kandidaten in pakweg drie minuten tot leven te zien komen op het doek!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en blijf op de hoogte van toekomstige projecten!

Election Day

De race naar de deadline was hectisch, maar het is gelukt! Met trots presenteer ik de portretten van Hillary Clinton en de volledig onverwachte aanstaande president van de Verenigde Staten: Donald Trump.

saskia-vugts-portretschilder_donald-trump_hillary-clinton_paintng-the-next-president

Hillary Clinton

painting-the-next-president_donald-trump_saskia-vugts-portraitis

Donald J. Trump

Passie pensioneert nooit

Passie Pensioneert nooit voor Saskia Vugts
Ontzettend leuk om gevraagd te worden een bijdrage te leveren aan “Passie pensioneert nooit”, de bijzondere beweging van Peter de Kuster. Zijn missie is om mensen te inspireren hun passie te volgen, door bevlogen verhalen te vertellen van mensen die op latere leeftijd besloten hun hart te volgen om hun dromen waar te maken.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

The race is on!Op 8 november kiest Amerika een nieuwe president. De controversiële kandidaten maken elkaar al geruime tijd zwart, hoog tijd dat er wat kleur komt in deze presidentiële twist.

Ik meng me in de strijd – door met verf te gooien in plaats van modder! Ik zet mijn vooroordelen opzij en portretteer zowel Cinton als Trump, in kleur. Het ‘making of’ proces is te volgen via mijn YouTube kanaal, waarop u zich kunt abonneren om op de hoogte te blijven van mijn vorderingen.

Naast mijn Tube debuut betekent dit project ook mijn eerste internationale stap: reproducties van beide portretten zullen in galeries in Los Angeles te koop worden aangeboden.

Hernieuwde geloften!

onthulling-portret-jacques-willaarts-door-saskia-vugts-portretschilder

Op 11 septemer mocht ik het in opdracht geschilderde portret van Jacques Willaarts onthullen.

Op deze bijzondere dag gaven zijn Ingeborg en hij elkaar na 23 jaar opnieuw het jawoord! Jacques gaf zichzelf symbolisch weg met een door mij geschilderd portret.

Interview ‘s-Hertogenbosch bruist

s-hertogenbosch-bruist

In de augustus editie van ‘s-Hertogenbosch Bruist werd ik gevraagd voor de allerlaatste editie van de rubriek ‘Bruisende Boschenaar’ een aantal vragen te beantwoorden. Lees hier het artikel!

Oplevering portret Carlijn

2016-09-22-photo-00000114

Olieverf op doek, 110x110cm

Met veel plezier heb ik gewerkt aan het portret van de Carlijn. Wat een genot om dit prachtige meisje te mogen schilderen en haar mooie dromerige, open blik ‘te vangen’ op het doek. Eind juli heb ik het eindresultaat mogen overhandigen aan een tevreden opdrachtgever. Het portret vond inmiddels een mooie plek op het kantoor van haar vader.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid om uw kind(eren) door mij te laten portretteren

Portret Fabiënne afgerond

Fabiënne
Olieverf op linnen 110/110

Wat een mooi meisje! Trots op deze opdracht, die ik kreeg van de internationaal gerenommeerde kunstkenner en verzamelaar Bert Kreuk.

 

Expositie Interieur vakbeurs Culemborg

Expositie Saskia Vugts 14 feb 2016 ETC EXPO Cullemborg

Tijdens de voorjaarsbeurs van ETC EXPO in Culemborg exposeer ik met 15 schilderijen. In een stijlvolle omgeving tonen ruim 100 leveranciers de nieuwste trends op het gebied interieur & design. Op zondag 14 februari is deze vakbeurs toegankelijk voor consumenten. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen voor een inspirerende middag: graag even aanmelden via ETC Expo

Derde portret Maxima afgerond

Na mijn eerste twee portretten van onze Koningin, heb ik dit keer gekozen voor een lachende Maxima. Haar lach benadrukt haar warme persoonlijkheid en straalt levenslust uit. De keus voor een Koningsblauwe achtergrond is gebaseerd op de creatie van ontwerper Jan Taminiau, die zij droeg tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander. Heeft u interesse in dit portret of weet u een geschikte plek om het (langdurig) te exposeren, neem vrijblijvend contact op.