Wie bezielt jou eigenlijk?

 

Welke inspirator moet ik absoluut portretteren?

Begin 2017 gaat mijn nieuwe project van start. Na het portretteren van een reeks vooraanstaande Nederlanders en sterrren van het witte doek, richt ik mijn vizier op ’s werelds grote inspiratoren!

Wie mag daarbij volgens u niet ontbreken? Neemt u een voorbeeld aan een politiek leider, ondernemer, sportheld, weldoener, idealist, filosoof of schrijver? Gandhi, Richard Branson,
(Michelle) Obama, Johan Cruyff of totaal iemand anders?

Laat het mij weten en wellicht wordt uw held onderwerp van mijn volgende portret!

Society Lunch

‘Dassenkoning’ Tony Tetro

Op uitnodiging van Tony Tetro kreeg ik de gelegenheid de portretten van Hillary Clinton en Donald Trump te exposeren tijdens zijn jaarlijkse society lunch in het Crowne Plaza Hotel in Den Haag.

Vallen Living interieur & design

Showroom Vallen Living

Tot 25 februari 2017 exposeer ik met ruim twintig portretten bij Vallen Living, één van de toonaangevende woninginrichters in de regio Utrecht.

The making of Clinton & Trump

Het project ‘Painting the next President’ zit erop! Het proces van schets tot eindresultaat heb ik vastgelegd en is te bekijken als time-lapse video. Klik op onderstaande filmpjes om de afzonderlijke kandidaten in pakweg drie minuten tot leven te zien komen op het doek!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en blijf op de hoogte van toekomstige projecten!

Election Day

De race naar de deadline was hectisch, maar het is gelukt! Met trots presenteer ik de portretten van Hillary Clinton en de volledig onverwachte aanstaande president van de Verenigde Staten: Donald Trump.

saskia-vugts-portretschilder_donald-trump_hillary-clinton_paintng-the-next-president

Hillary Clinton

painting-the-next-president_donald-trump_saskia-vugts-portraitis

Donald J. Trump

Passie pensioneert nooit

Passie Pensioneert nooit voor Saskia Vugts
Ontzettend leuk om gevraagd te worden een bijdrage te leveren aan “Passie pensioneert nooit”, de bijzondere beweging van Peter de Kuster. Zijn missie is om mensen te inspireren hun passie te volgen, door bevlogen verhalen te vertellen van mensen die op latere leeftijd besloten hun hart te volgen om hun dromen waar te maken.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

The race is on!Op 8 november kiest Amerika een nieuwe president. De controversiële kandidaten maken elkaar al geruime tijd zwart, hoog tijd dat er wat kleur komt in deze presidentiële twist.

Ik meng me in de strijd – door met verf te gooien in plaats van modder! Ik zet mijn vooroordelen opzij en portretteer zowel Cinton als Trump, in kleur. Het ‘making of’ proces is te volgen via mijn YouTube kanaal, waarop u zich kunt abonneren om op de hoogte te blijven van mijn vorderingen.

Naast mijn Tube debuut betekent dit project ook mijn eerste internationale stap: reproducties van beide portretten zullen in galeries in Los Angeles te koop worden aangeboden.

Hernieuwde geloften!

onthulling-portret-jacques-willaarts-door-saskia-vugts-portretschilder

Op 11 septemer mocht ik het in opdracht geschilderde portret van Jacques Willaarts onthullen.

Op deze bijzondere dag gaven zijn Ingeborg en hij elkaar na 23 jaar opnieuw het jawoord! Jacques gaf zichzelf symbolisch weg met een door mij geschilderd portret.

Interview ‘s-Hertogenbosch bruist

s-hertogenbosch-bruist

In de augustus editie van ‘s-Hertogenbosch Bruist werd ik gevraagd voor de allerlaatste editie van de rubriek ‘Bruisende Boschenaar’ een aantal vragen te beantwoorden. Lees hier het artikel!

Oplevering portret Carlijn

2016-09-22-photo-00000114

Olieverf op doek, 110x110cm

Met veel plezier heb ik gewerkt aan het portret van de Carlijn. Wat een genot om dit prachtige meisje te mogen schilderen en haar mooie dromerige, open blik ‘te vangen’ op het doek. Eind juli heb ik het eindresultaat mogen overhandigen aan een tevreden opdrachtgever. Het portret vond inmiddels een mooie plek op het kantoor van haar vader.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid om uw kind(eren) door mij te laten portretteren