Hernieuwde geloften!

onthulling-portret-jacques-willaarts-door-saskia-vugts-portretschilder

Op 11 septemer mocht ik het in opdracht geschilderde portret van Jacques Willaarts onthullen.

Op deze bijzondere dag gaven zijn Ingeborg en hij elkaar na 23 jaar opnieuw het jawoord! Jacques gaf zichzelf symbolisch weg met een door mij geschilderd portret.

Interview ‘s-Hertogenbosch bruist

s-hertogenbosch-bruist

In de augustus editie van ‘s-Hertogenbosch Bruist werd ik gevraagd voor de allerlaatste editie van de rubriek ‘Bruisende Boschenaar’ een aantal vragen te beantwoorden. Lees hier het artikel!

Oplevering portret Carlijn

2016-09-22-photo-00000114

Olieverf op doek, 110x110cm

Met veel plezier heb ik gewerkt aan het portret van de Carlijn. Wat een genot om dit prachtige meisje te mogen schilderen en haar mooie dromerige, open blik ‘te vangen’ op het doek. Eind juli heb ik het eindresultaat mogen overhandigen aan een tevreden opdrachtgever. Het portret vond inmiddels een mooie plek op het kantoor van haar vader.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid om uw kind(eren) door mij te laten portretteren

Portret Fabiënne afgerond

Fabiënne
Olieverf op linnen 110/110

Wat een mooi meisje! Trots op deze opdracht, die ik kreeg van de internationaal gerenommeerde kunstkenner en verzamelaar Bert Kreuk.

 

Expositie Interieur vakbeurs Culemborg

Expositie Saskia Vugts 14 feb 2016 ETC EXPO Cullemborg

Tijdens de voorjaarsbeurs van ETC EXPO in Culemborg exposeer ik met 15 schilderijen. In een stijlvolle omgeving tonen ruim 100 leveranciers de nieuwste trends op het gebied interieur & design. Op zondag 14 februari is deze vakbeurs toegankelijk voor consumenten. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen voor een inspirerende middag: graag even aanmelden via ETC Expo

Derde portret Maxima afgerond

Na mijn eerste twee portretten van onze Koningin, heb ik dit keer gekozen voor een lachende Maxima. Haar lach benadrukt haar warme persoonlijkheid en straalt levenslust uit. De keus voor een Koningsblauwe achtergrond is gebaseerd op de creatie van ontwerper Jan Taminiau, die zij droeg tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander. Heeft u interesse in dit portret of weet u een geschikte plek om het (langdurig) te exposeren, neem vrijblijvend contact op.

Portret: Jubilaris Hans Hollander

IMG_0089Hans Hollander 40 jaar Vierpool 23

Met veel voldoening heb ik dit karaktervolle portret mogen overhandigen aan de heer Hollander, directeur en mede-oprichter van de firma Vierpool, ter ere van het 40 jarig bestaan. Viert u in 2016 een jubileum? Een portret vormt een persoonlijk, verfijnd en tijdloos aandenken: ik informeer u graag over de mogelijkheden.

TROS TV Show Ivo Niehe

TV Show screen

In de uitzending van de TV show op 10 januari vertelt Ivo Niehe over kunstenaars die zich wagen aan het maken van een staatsieportret. Daarbij kwam het portret van Koningin Maxima voorbij dat ik maakte in opdracht van Hans Scholten, directeur van ABAB.

Klik op de afbeelding om de uitzending te bekijken.

Vermelding in magazine “Oranje Boven”

Vermelding in magazine Oranje Boven

In de decemberuitgave van het magazine Oranje Boven werd aandacht besteed aan portretten van leden van het Koninklijk Huis. Met kunstenaars als Ans Markus sta ik in het artikel “Uit de Kunst” en is een foto geplaatst waarop ik werk aan een van mijn portretten van Koningin Maxima.

Bijzonder portret in opdracht

Audrey Hepburn-aan de muur

Met veel plezier heb ik gewerkt aan deze bijzondere opdracht. De echte Hepburn fans zullen het direct zien: De sprekende ogen in dit portret zijn niet van Audrey maar van opdrachtgever Annet van Geel. Haar echtgenoot Martin kwam op dit originele idee. Het is vervaardigd op een groot doek van 150/150.