MR Mondain Event

Ook ik zal er zijn om u te ontvangen en rond te leiden! Aanstaande donderdag in de wereld van lifestyle en business tijdens het MR. Mondain event voor ondernemers, directeuren en beslissers, in het overweldigende pand van The Art Of Living Well een pand waar luxe de overtoom voert. Dit event biedt u de uitstekende gelegenheid uw netwerk te verbreden in een zeer ongedwongen sfeer. De avond zal worden afgesloten met een netwerk borrel aan de rand van het zwembad.
Voor meer informatie; http://www.mrmondain.com/mr.-mondain-•-event—programma.html (26)x bekeken

Portret Anouk als omslagfoto van de Stars of Art

Wat een eer! Het portret van Saskia van Anouk als omslagfoto van de Stars of Art!
Een prachtig kunstcollectief in het gebouw van The Art Of Living Well waar ook nu weer enkele portretten van mij geëxposeerd worden.

Kijk voor HET netwerk event op de pagina van MR. Mondain. Mondain 3 april a.s. Gentlemen only!

En dames en heren kom op 13 april naar de open dag Wellness & Lifestyle Spring Edition voor inspiratie op het gebied van binnen- en buitenhuisarchitectuur! Klik door naar deze inspirerende pagina’s! (25)x bekeken

The Making of…

Er is gestart met de tv opnames van “the making of” het staatsieportret van Koning Willem Alexander door LTV Televisie gemaakt worden. Harrie van Vugt filmt en interviewt Saskia tijdens het proces van het maken van het portret in opdracht van de Gemeente Vught.
Het portret zal in de trouwzaal van het Oude Raadhuis komen te hangen.

  (40)x bekeken

De OverlegkameR

Simone Kleinsma en Martijn Krabbé ontmoeten elkaar sinds vandaag in de OverlegkameR in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Saskia heeft vanaf 11 maart speciaal voor de OverlegkameR een 4tal werken beschikbaar gesteld.
http://www.deoverlegkamer.nl/ (23)x bekeken

Regionale Kunstdag ‘s Hertogenbosch

Op de eerste plaats geëindigd tijdens de Regionale Kunstdag ‘s-Hertogenbosch! Nu genomineerd voor de Nationale Kunstdagen in November! 2e plaats voor Jan Olthof en de 3e plaats voor Hannie Tebbertman!

http://vimeo.com/89170435 (9)x bekeken

Expositie “Godinnen van het witte doek”

Saskia Vugts exposeert met indrukwekkende portretten in een imposante omgeving, het Huis van Strijdhoven in Oisterwijk, met 14 zwart/wit portretten, allen uitgevoerd in olieverf op linnen.
Voor genodigden zal er een vernissage plaatsvinden tijdens de opening van de professionele 9.1 thuisbioscoop van de Opera Domotica.
De expositie loopt van 1 maart tot 1 juni 2014. Openingstijden: van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. (10)x bekeken

Regionale Kunstdag ‘s-Hertogenbosch

brabanthallen-entree

Op 9 maart 2014 exposeer ik een aantal werken tijdens de eerste Regionale Kunstdag te ‘s-Hertogenbosch in de Brabanthallen. Bij uw bezoek kunt u een waarderingsformulier invullen, zodat ik meeding naar een plaats tussen de meest gewaardeerde kunstenaars van Nederland tijdens de Nationale Kunstdagen in Rotterdam Ahoy.

Klik hier voor meer info (9)x bekeken

Kroon op werk van Saskia Vugts

Opdracht van de gemeente Vught voor het vervaardigen van een levensgroot staatsieportret van Koning Willem Alexander.
Het portret heeft de afmeting 150 cm bij 210 cm, en komt in de trouwzaal te hangen en wordt nog onthuld voor koningsdag 2014.

“Een portret van onze Koning drukt zijn officiële waardigheid uit. Vanaf het ontstaan van het Huis Oranje-Nassau hebben de leden zich laten schilderen. Een geschilderd portret past dan ook in de Koninklijke traditie en geeft de geportretteerde de allure die bij ons staatshoofd past. Met respect voor Zijne Majesteit en de aloude traditie kiest de gemeente Vught in deze digitale tijd daarom voor een geschilderd portret van Koning Willem-Alexander. Het gemeentebestuur heeft er heel bewust voor gekozen de opdracht voor het werk te gunnen aan een kunstenaar uit ons eigen midden: Saskia Vugts. Het is bijzonder een kunstenaar van haar kaliber onder onze ingezetenen te mogen tellen. Dat gegeven maakt het vanzelfsprekend mevrouw Vugts de opdracht te verlenen”, aldus Burgemeester van Vught, de heer R. van de Mortel (9)x bekeken