Vught Overbrught

Vught Overbruchtportret-schilderij-geschilderd-olieverf-olieverfportret-portret-inopdracht-portretopdracht-kinderportret-portretschilder-saskiavugts-art-kunst-olieverfschilderij-painting-pastelportrait-portrait

Zaterdag 6 juni, tijdens Vught Overbrught (http://www.vughtoverbrught.nl/vught-presteert/), werkte Saskia aan het portret van Koningin Maxima! Op het Leeuwensteinplein voor het oude Raadhuis gaf ze uitleg over haar werk wijze aan alle belangstellende Vughtenaren. Het was de eerste keer dat dit evenement plaatsvond én een geweldig groot succes!

 

(148)x bekeken

Heropening van Knippenberg Metaalindustrie

Van Knippenberg portret in opdracht_portret_portret van overledenen_ kunst_art_portrait_sepia_oilpainting_geschilderd_ schilderij_ kado_staatsieportret_saskiavugts_olieverfportret_portretschilder
Gisteren de feestelijke heropening van van Knippenberg Metaalindustrie in Hedel. Dit portret gemaakt ter herinnering aan wijlen de heer van Knippenberg senior gemaakt in opdracht van zijn zoon en opvolger Peter van Knippenberg.

 

 

(142)x bekeken

Vernissage/Wijnproeverij bij De Pure Keuken

 

De Pure Keuken Wijnproeverij Expositie,jpg_sv
Tijdens de vernissage zal Saskia aanwezig zijn met haar nieuwste werken.
Als u haar persoonlijk wilt ontmoeten en vragen heeft over haar werk grijp dan nu uw kans om onder het genot van een heerlijk glas wijn van …. de kunstenares zelf te ontmoeten.
http://www.depurekeuken.nl/

 

 

(217)x bekeken

Portret in de Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen maart-april 2015_sv

Saskia’s portret van actrice Halle Berry staat in het Magazine ‘Stijlvol Wonen’ van Maart/April.
Dé stijlgids voor warm/eigentijds wonen laat zien hoe goed Saskia’s portretten in de hedendaagse interieurs passen.
Hier te zien in het interieurconcept van ‘Het Huis van Strijdhoven’.
http://www.huisvanstrijdhoven.nl/

 

 

(175)x bekeken

Bijzonder Cadeau

Na de voltooiing van het staatsieportret van Koning Willen Alexander werkte Saskia aan een nieuw groot doek van 165 bij 110.
Dit portret is een cadeau van deze 5 kleinkinderen voor hun opa. Het is uitgevoerd in olieverf op linnendoek.

(436)x bekeken

Excellent Beurs Eindhoven

Tijdens de Excellent Beurs Eindhoven exposeerde Saskia een aantal werken in de moderne stand van Het Huis van Strijdhoven.

(323)x bekeken